Lästips: Åtta steg bakom

I den åttonde boken i den populära serien om förundersökningsledaren Marianne Jidhoff för Denise Rudberg oss åter bakom överklassens polerade fasader och visar att ingenting någonsin är som man tror.

För 30 år sedan försvann den sjuttonåriga Isabelle Renaudot spårlöst från sin systers bröllop. Vad som hände fick man aldrig veta.

Nu dras det gamla fallet upp igen tack vare en radiodokumentär om fallet. Det är första gången som familjen uttalar sig i media sedan händelsen för 30 år sedan och mediastormen är ett faktum när familjen öppnar porten till gömda hemligheter som får en avgörande roll för fallets lösning.

Marianne och hennes medarbetare får börja nysta i ett fall med många lösa trådar, men de lyckas allt mer se ett mönster om vad det var som hände.

I samma veva blir Augustin Madrid kontaktad av en man som råkat ut för något som konstigt nog verkar hänga ihop med familjen Renaudot och deras dotters försvinnande, frågan är bara hur?

En spännande bladvändare som är en av de bästa böckerna i serien. Det här en serie som bara blir starkare och starkare för var bok som kommer.

Jag gillar Denise Rudbergs sätt att skriva. Tycker att hennes böcker är lättlästa, lättsmältna, snabblästa, enkla, underhållande, och läsvärda.

Vad läser du för bok?

Anneli

2 reaktioner på ”Lästips: Åtta steg bakom

Kommentarer inaktiverade.