Lästips: Mina hemligheter

Jag fortsätter att läsa mig igenom min bok korg.

Denna gång har jag läst Sophie Kinsellas bok Mina hemligheter.

Emma är en helt vanlig tjej. Hon drömmer om att avancera på jobbet, få roligare arbetsuppgifter, högre lön och status. Och så har hon sina hemligheter. Hur hon blev av med oskulden, att hon förfalskat sitt mattebetyg och att hennes stringtrosor är väldigt obekväma. Inga uppgifter som hon vill dela med någon annan, men ödet vill annorlunda.

Tänk dig att någon skulle få reda på dina innersta tankar. En fullständig främling. En person som du sedan möter i ett annat sammanhang…

Det är precis det som händer Emma Corrigan.

På flyget tillbaka mot London från en misslyckad jobbresa där Emma gör bort sig på sitt första uppdrag slår flygrädslan till och samtidigt som hon tror att planet ska störta hasplar hon ur sig hela livets bekännelser till den snygge amerikanen i sätet bredvid. Tacksamt nog landar de säkert och Emma bestämmer sig för att lämna allt hon sagt bakom sig, vilket går bra fram tills att hon kommer till jobbet nästa dag och träffar sin nya chef. Han heter Jack Harper och igår satt han bredvid henne på flyget från Skottland.

Mina hemligheter är en mycket välskriven och rolig bok om Emma, som är lika älskvärd som charmant pinsam, och som man inte gärna vill lägga ifrån sig. Sophie Kinsellas böcker ger avkoppling och välbefinnande. Hennes böcker i serien om den shoppingtokiga Rebecca har erövrat världen. Hon har skrivit en lika medryckande och charmerande fristående bok om Emma.

Vad läser du för bok?

lsa_bo1_81385751

Anneli

 

 

 

2 reaktioner på ”Lästips: Mina hemligheter

Kommentarer inaktiverade.