Lästips: Sanningen

 Thrillerns mästare Harlan Coben levererar ytterligare en spännings roman.

Jag har läst alla hans böcker och den senaste jag läst är Sanningen.

Sanningen

Du tror att du vet sanningen. Men sanningen är att du inte vet någonting.

Före detta stridspiloten Maya Stern ser en otänkbar bild fångas av den digitala babyvakten: hennes tvååriga dotter Lily leker med sin pappa Joe – som blivit brutalt mördad två veckor tidigare…Kan du tro på allt du ser med egna ögon?

Mayas liv skakas om ytterligare när det framkommer att det finns ett samband mellan det olösta mordet på hennes syster Claire och Joes död. För att hitta svaret måste Maya ta itu med djupa hemligheter från sitt eget förflutna innan hon kan möta den otroliga sanningen om sin man och sig själv. Men någon gör allt för att sanningen ska förbli dold.

Harlan Coben är en mästare på att skriva böcker med oväntade handlingar, så även denna. Sanningen går ut hårt, jag är fast från första sidan och läser boken i ett svep, det går bara inte att sluta läsa i den. Inget är som jag tror det är, hela tiden ändras spelplanen om. Boken är spännande, oförutsägbar och har ett bra driv.

Snabbt tempo och bra handling gör boken riktigt läsvärd!

Vad läser du för bok?

lsa_bo1_81385751

 

Anneli

 

2 reaktioner på ”Lästips: Sanningen

Kommentarer inaktiverade.