Lästips: Tysta rop

Detta är boken jag inte kunde lägga ifrån mig ens för att röra i såsen.

Jag sträckläste den och när jag läst sista sidan ville jag inte att det skulle vara slut.

Runt en liten och grund grav står fem personer samlade. De har svurit på att det de nu gör är det bästa för alla och de är helt överens. Många år senare mördas en kvinna i sitt badkar och hon är det första offret i vad som kommer att bli en serie mord. Kriminalkommissarie Kim Stone får ansvar för fallet och snart kan hon knyta det till en utgrävning som precis har fått tillstånd att dra igång. Det är marken utanför ett före detta barnhem som ska grävas upp och när man börjar finner man mänskliga kvarlevor där. Vad är det som pågått i barnhemmet egentligen? Mörka hemligheter grävs fram och Kim och hennes kollegor inser att det är många som hellre vill att de stannar kvar i det förflutna. Jakten på mördaren, som verkar ha fler offer på sitt samvete, blir farlig och Kim kämpar samtidigt med sina egna inre demoner…

Läsaren kastas direkt in i handlingen, boken är riktigt spännande rakt igenom. Kim Stone är en riktigt intressant karaktär, hon följer inte alltid reglerna men hon tycker att brotten ska lösas till varje pris, pappersarbetet är en detalj hon får hantera efteråt. Jag ser fram emot  att läsa den fortsatta serien om kriminalkommissarie Kim Stone.

Det är spännande från första till  sista stavelsen och storyn är intressant och välberättad.

Vad läser du för bok?

lsa_bo1_81385751

Anneli

 

 

 

2 reaktioner på ”Lästips: Tysta rop

  1. Låter spännande!
    Läser just nu Den tredje hustrun, en bok jag fick av dig! Kul att läsa på svenska lite!

    Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.