Lillebror

Idag fyller världens bästa lillebror år!  (40 hihihi)

152706662-origpic-bcf0d5

Vi hade en trevlig dag igår och firade med god mat och blå prinsesstårta. Alltid lika roligt att träffas.

Idag är det tydligen överraskingarnas dag för honom och hoppas han har en underbar dag!

Min lillebror är den bästa som finns. Han är rolig, omtänksam och stöttande. Han finns alltid där i vått och torrt och han är aldrig dömande på något vis.

Lillebror är en engagerad pappa till min underbara brorsdotter och han är verkligen en bra och positiv förebild för henne.

Jag är så glad och tacksam för att just du är min alldeles egna lillebror!

Grattis på födelsedagen! servetter-40-ar-gold-black

 

Anneli

2 reaktioner på ”Lillebror

  1. Grattis till min ”bonus” lillebror! Mina när han fyllde 12 när vi hade blivit vänner och jag kom hem till er! Blygsamt berättade han att idag fyllde han 12 och frågade om han kunde få en kram, till hans kompisars glädje! Typiskt pojkar, de försöker bara vara malliga inför kompisarna! Klart jag gav honom en kram och jag har alltid betraktat honom som min lillebror sen dess, jag har sett honom spela ishockey, ta studenten och även sett honom gifta sig och jag har mött hans kära dotter, fast bara en gång!
    Grattis på 40-årsdagen lillebror! 💐🥂🎉

    Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.