Positivt besked

Imorgon börjar jag arbetsträna!

I onsdags fick jag ett positivt besked av läkaren. Jag kan börja arbetsträna! Och på mitt eget jobb dessutom. Fem timmar om dagen fyra dagar i veckan.

Det känns som ett stort kliv framåt att äntligen kunna börja på mitt arbete igen. Ett arbete jag älskar och trivs med.

Det kommer att ta tid att komma igång men jag är beredd att satsa. Har hela tiden velat komma tillbaka till det jag känner till och kan. Att bara få försöka ser jag som ett privilegium. Läkaren hade sagt vid vårt första möte att han inte trodde att jag skulle kunna återgå till just dom arbetsuppgifterna utan att jag skulle behöva ha ett arbete med mindre stress och ansvar.

Arbetsträning+för+successiv+upptrappning+i+arbete

Men i onsdags efter vi haft vår utvärdering så kom vi fram till att återgång till arbetet var ett steg i rätt riktning.  Förklarade för läkaren om min erfarenhet på Arbetsförmedlingen och då tyckte han hellre att jag ska försöka med jobbet jag hade innan.

Så imorgon gäller det! Jobbväskan är packad och redo och jag är taggad.

Önskar er en bra vecka!

Anneli

 

14 reaktioner på ”Positivt besked

Kommentarer inaktiverade.