Inskickad!

Nu är mitt bidrag till novelltävlingen i Hela Halland Läser inlämnad.

Jag tar ett djupt andetag och andas lugnt ut igen. Sista punkten på min novell På väg hem är satt.

Ändringar har jag gjort efter hand och slutet blev inte som jag först tänkt men är väldigt nöjd med det och kände att nu kan jag inte göra mer för att utveckla berättelsen.

Det har varit spännande och givande att få ge liv till min karaktär och nu känns det nästan lite tomt. Nu har hon lämnat boet och hoppas att någon annan får glädje av att läsa om och lära känna henne. Så nervöst att låta okända läsa vad jag skrivit men samtidigt väldigt roligt.

Jag vågade ta steget och för att sätta lite press på mig själv att verkligen göra det berättade jag för alla om att jag skulle delta i tävlingen.

Äntligen har jag gjort det! Viljan till att fortsätta skriva och kanske delta i fler tävlingar finns där. Även om jag inte kommer längre än så i denna tävlingen är det redan en slags seger för mig och en stor erfarenhet att lära av.

wp-image-1498679781

Jag fortsätter med att sätta upp nya skrivmål för mig själv.

Anneli

8 reaktioner på ”Inskickad!

Kommentarer inaktiverade.