Lästips: En enda risk

Jag blev frestad av att fortsätta läsa Simona Ahrnstedts romaner och den första som var ledig på biblioteket var En enda risk, den tredje delen i en fristående romanserie.

wp-image-2035055733
En bladvändare fylld av kärlek och spänning. Om två människor som är varandras motsatser men som förs samman av ödet.

Ambra Vinter är journalist på tidningen Aftonbladet. Hon är driven och skarp. Dagarna före jul skickas hon ut på ett jobb som ingen annan vill ha. Till kylan, snön och det eviga mörkret i Kiruna. En stad som väcker upp plågsamma minnen från hennes förflutna.

Tom Lexington är före detta elitsoldat. Efter att ha överlevt en helikopterkrasch och fångenskap har han isolerat sig i skogen i Norrbotten. Traumatiserad och sviken har han bara ett mål: att vinna tillbaka kvinnan han förlorat till en annan.

Slumpen för två sårade människor tillsammans. Medan Ambra arbetar med att slutföra sitt uppdrag och Tom försöker finna en mening med tillvaron, uppstår en oväntad attraktion. Men frågan är: Kan man älska någon som man inte litar på?

Simona skriver frestande och inspirerande. Hon fångar läsaren med sitt unika sätt att skriva och berätta som gör att historien blir levande. Hon skriver en kärlekssaga som är stark och romantisk.

En enda risk skiljer sig från novellen Alla Hjärtans Mirakel. Den har inte ett så starkt, hårt språk, vilket passar mig bättre.

Vad läser ni för bok?

lsa_bo1_81385751

 

Anneli

7 reaktioner på ”Lästips: En enda risk

  1. Tack för tips! Jag har faktiskt aldrig läst någonting av Simona Ahrnstedt.
    Jag läser just nu en spänningsroman av Belinda Bauer som heter Ni älskar dem inte. De flesta av hennes böcker är bra.

    Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.