Alla hjärtans mirakel

En erotisk novell av Simona Ahrnstedt.

20180213_131901

Författaren är ny för mig men har läst på andra bloggar att Simona är en populär författare med några böcker skrivna och det är goda ord om dom.

Jag fick Alla Hjärtans Mirakel på Akademibokhandeln när jag var där sist. Och vem tar inte emot en gratis bok?

Novellen handlar om Minoo och Jack som förs tillsammans inför Alla hjärtans dag av det gudomliga väsendet Astrild.

Minoo och Jack hör ihop men går om och missar varandra hela tiden. Då träder Astrild in. Sättet Astrild väljer att föra dessa två ihop är minst sagt ovanligt.

Novellen är rak, öppen och ärlig. Författaren använder, emellanåt, ett hårt språk men hon är väldigt bra på att beskriva känslor och situationer som gör att man känner att man befinner sig i just detta nu. Simona är heller inte rädd för att utmana eller experimentera med karaktärerna.

Detta är inte en genre jag normalt läser, och har inte gjort sedan Mr. Grey hade sina nyanser av grått, men någon gång ibland kan det vara lite annorlunda. Jag tyckte om själva berättelsen om Minoo och Jack och fantasin författaren använder sig av men sedan var inte allt i boken för mig.

Det krävs nog att man vet vad man ger sig in på när man läser erotiskt och vara beredd på vad som beskrivs men helt klart läsvärd, snabb läsning.

Novellen Alla Hjärtans Mirakel följer med tidningen Söndag denna veckan.

Vad läser ni för bok?

lsa_bo1_81385751

Anneli

5 reaktioner på ”Alla hjärtans mirakel

 1. Du är så modig! Jag är pryd och vågar inte ens testa att läsa. Jag påstår att det inte är en genre för mig men jag har nog egentligen inte ens testat. Men, jag kommer nog att fortsätta avstå.

  Gillad av 1 person

 2. jag älskade meningen ”… och har inte gjort sedan Mr. Grey hade sina nyanser av grått”, det fick mig att skratta! har själv inte utforskat erotik-genren, men tänker att det måste bli av framöver! 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Det är en speciell genre att läsa men görs det på ett bra sätt är det ok. Det jag oftast inte tycker om är språket. Det är hårt och lämnar inte mycket till fantasin ibland. Tycker nog inte du ska börja med Mr Grey om du inte läst den sortens böcker innan. Tack för din kommentar! Ha en trevlig helg!

   Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.