Lite sömn, tack

Ytterligare en natt utan sömn.

Om några timmar ska jag vara pigg och redo till att köra till jobbet. Har inte kunnat somna alls. Ibland lägger jag mig och somnar……och vaknar en liten stund senare full av värk och stelhet. Vissa nätter, som i natt, somnar jag inte alls för att jag kan inte bli bekväm nog. En axel som värker, ett ben som inte vill ligga still, händer som gör ont bara jag försöker röra vid täcket. Suck.

Lite sömn, tack. Är så trött att det snurrar i huvudet, kan inte fokusera och koncentrationen är noll. Tar evigheter att hitta orden att skriva.

images

När sov jag sist? Minns inte.

Om några timmar är jag på jobbet och ska hjälpa och stötta andra. Jag som nu knappt kan ta hand om mig själv.

Om några timmar…….

Hoppas ni andra sover gott just nu.

Anneli

 

4 reaktioner på ”Lite sömn, tack

  1. Usch, vad jobbigt, sömn är så viktigt för oss alla! Jag har också krävande jobb då jag förväntas kunna jonglera många bollar i luften samtidigt och hålla mig lugn och stressfri när barnen är utmanande eller har raseriutbrott! Vet hur utmanande det kan vara att ha sömnbrist i ett jobb där man är ansvarig för andra människor!
    Har du provat några avslappnings cd skivor eller valsång? Min syster har alltid haft problem med sömn och jag minns att hon lyssnade på avslappnings skivor när barnen var små!
    Hoppas du får lite sömn snart!

    Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.