Det gångna året

2017 var året av skratt, gråt, värk, upplevelser och uppskattning för vad jag har.

2017 var året jag kände jag behövde byta arbetsuppgifter efter många år inom vården.

2017 var året då jag studerade Svenska 3, Litteratur, och Samhällskunskap med blod, svett och tårar. Det var långt ifrån lätt och vissa perioder kämpade jag verkligen mig igenom. Men jag klarade det. Med bra betyg dessutom. Så stolt över mig själv.

2017 var året då jag var på mitt livs första ko släpp. (Jättekul!)

2017 var året jag sörjde och saknade min mormor. Du fattas oss.

2017 var året jag tog steget och startade min blogg. ( Det bästa jag gjort på länge. Tycker det är givande och roligt.)

2017 var året som jag skrev noveller och dikter som jag skickade in till tidningar och magasin. (Ett stort steg för mig och något jag kommer att satsa mer på.)

2017 var året jag läste 53 böcker. (Inte många om man jämför hur många ni andra läst.)

2017 var året med nya utmaningar, upplevelser, mycket kärlek och saker som varit precis detsamma som det brukar. Ett blandat år, precis som det ska vara. Tack till min kära familj och vänner för att ni är en så stor del av mitt liv. Tack för allt stöd, alla telefonsamtal och värmande ord!

Nu säger jag Hejdå till

2017-gold-1473177563Gn8

Och välkomnar

new-years-eve-2776647_960_720

Tack för att ni tittar in!

wp-image-988888934

Anneli

9 reaktioner på ”Det gångna året

 1. När jag läser om dina upplevelser under gångna året så känns det som jag ej har gjort något meningsfullt under året, men jag har i alla fall varit en god vän till mina kompisar, en älskade flickvän till min partner som tyvärr förlorade sin mamma detta året och fortsatt vara en god och lojal anställd på jobb! Fick i alla fall uppleva en lång efterlängtad dröm i år och åkte till Mexico! Härligt, kan verkligen rekommendera landet!
  Gott slut på 2017 och hoppas du får en bra början på 2018!

  Gillad av 1 person

  1. Det är inte dåligt när livet är som det ska heller. Du har ju haft både roliga saker och sorgliga. Du är den bästa vännen! Tack detsamma till dig! Kram ❤

   Gilla

 2. Vad kul att bloggen är ny för i år, det hade jag missat! Bra gjort att börja. 🙂 När jag läste litteraturvetenskap för några år sedan läste jag en artikel om att bokbloggar har en livslängd på 2 år, så alla vi som hållit på längre än så kan vara mäkta stolta över oss själva. Håller tummarna för att du hänger med oss i detta!

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.