Förväntan

Vilken härlig jul det har varit!

Vi har firat i tre dagar. Vi har varit hos våra föräldrar och träffat alla nära och kära.

Julafton var det bara vi två hemma själv. Så mysigt! Det blev lite nya rutiner och traditioner för oss. Vi åt tex ingen julmat alls.

Jag har verkligen njutit av denna julen. Det har varit mycket god mat, skratt, umgänge och kärlek. Men även en del tårar för dom som inte längre finns med oss och som är enormt saknade. Så är det väl med julen. Att man tillåter sig lite extra att minnas och tänka på sånt som varit. Det behövs det också.

Det är så härligt att fira jul med barn. Se deras förväntningar över vad som skall komma. Se deras glada ansikten när paket efter paket öppnas.

Jag måste ha varit extra snäll i år. Fick många, jättefina presenter. Jag fick böcker (alltid bra!), presentkort på guldfynd (så jag kan välja mina egna diamanter), en ny rosa timer till köket, en snöglob med en ängel i, duschtvål, choklad och lotter m.m. Och en uppgradering till min blogg! Nu blir det lite mer satsning på den. Eftersom jag planerar att skriva mer passar mina nya avlastningsskydd till datorn alldeles utmärkt!

Stort tack till familj och vänner för allt ni gör och för en underbart fin jul!

Ett extra tack till min älskade sambo för allt. Du tar så väl hand om mig och ser till att jag har det bra. Och jag har det verkligen bra.

rött-hjärta-snapchat

Önskar er alla en god fortsättning! 2016101019122642730_sbig

Anneli

3 reaktioner på ”Förväntan

  1. God fortsättning själv på julen och tack än en gång för fina presenter! Jättekul att ses under julen, händer alltför sällan!

    Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.