Julshopping och jullunch

Idag hade jag några sista minuten ärenden att fixa i stan

Jag hade några ärenden till bland annat apoteket. Ville vara iväg ganska tidigt för att slippa värsta stressen. Javisst, säkert. Så mycket bilar på parkeringen till shopping centret att det parkerades även utanför parkeringen. Jag lyckades däremot få parkering allra längst fram! Yeah!

Parkering

Sedan in och fixa med det jag skulle. Långa köer till allt men tidigt nog för att folk skulle ha tålamod och vara trevliga. Personalen var på gott humör och god jul önskades överallt jag kom. Då blir det ju extra trevligt att handla också.

Så många jag såg som handlade julklappar och tillbehör. Folk som halvsprang till nästa affär för att handla mer. Så skönt att ha allt det klart sedan en tid tillbaka. Nu bara njuter jag av tiden. Jag hade ju inte behövt handla idag.

Det serverades jullunch på sambons lunchrestaurang och jag blev bjuden dit!

Det händer någon gång då och då som vi träffas på lunchdate. Han äter alltid lunch mitt på dagen här. Det serveras buffé’ varje dag med kött, fisk och pasta att välja mellan.

Allt är lagat av personalen och inget undantag idag. Allt var hemlagat. Och så gott allting var. Vällagat och mycket att välja på.

Tack Bäckakrogen för en underbar jullunch! Och tack min älskade sambo för att du vill ha lunchträffar med mig!

Imorgon börjar vi vår jul med firande hos svärföräldrarna. Nu är julen här. Visst har december gott fort?!

Om några dagar sitter vi väl och tittar på varandra och undrar vad som hände…….

Ser fram emot att träffa er alla!

Önskar er en

68dfd04bbae48c59c8e3a7f81a36b754

Hoppas att ni alla får en underbar, mysig och fin jul!

Anneli

6 reaktioner på ”Julshopping och jullunch

Kommentarer inaktiverade.