Jag och min Miss Fibro

Så var det tid igen, tid för ännu ett värk skov

Har haft några dåliga dagar med extra ont och svårt att komma till ro på nätterna. Känner mig orolig och har svårt för att koncentrera mig. Det är inga bra tecken och som brukligt vaknade jag i morse och kunde knappt stiga upp ur sängen. När väl uppe kände jag mig illamående och yr. Smärtan blixtrade igenom hela kroppen. Blev kallsvettig.

smärta

Ringde sambon på jobbet ledsen, upprörd och full av ångest. Blev lugnad av hans röst och stöttande ord.

Var ju bokad för jobb hela veckan. Så himla typiskt! Det första jag tänker på är inte mig själv utan hur mycket extra dom får att göra på jobbet och hur svårt det är att få in personal.

Och Försäkringskassan. Igen. Detta eviga kämpande i motvind för att försöka få rätt.

Rätt till min sjukdom. Rätt att bli trodd på.

Hade dom kunnat se mig i morse eller andra dåliga dagar tror jag inte att det hade varit något tvivel om hur ont jag har. Då syns det på utsidan. Då kunde dom ha SETT min eviga strid med min kropp som inte vill göra det jag vill att den ska göra. Hur det tog mig tjugo minuter bara för att få på mig strumporna för att händerna inte ville. För att inte tala om att bråka med min kropp för att sätta på mig Bh:n. Då hade jag kanske blivit trodd på.  Det enda som gör att jag lyckas är min envishet att inte låta mig vinnas över smärtan.

Nu väntar några dagar av vila, återhämtning, läsning och promenader. Sen är jag tillbaks igen.

2015-01-08-2154_54aeee7be087c33cc7aa3557

Anneli

10 reaktioner på ”Jag och min Miss Fibro

 1. Jag blir så ledsen när jag läser om din plåga, dina smärtor. Och att behöva tampas med försäkringskassans byråkrati. Och att du tänker på dina kollegor som har svårt att få in personal. Ta hand om dig nu!

  Gillad av 1 person

 2. Usch så jobbigt! Hoppas du klarar att vila upp dig så du kan komma igång med jobb snart igen! Oroa dig ej för jobbet, de klarar sig säkert på något sätt!
  ❤️❤️

  Gillad av 1 person

 3. Försäkringskassan borde lägga sin energi där fuskarna finns och inte hålla på att bråka med oss med kroniska sjukdomar. Kämpa på!!

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.