Konstig ensamhet och längtan

351332-blommor

Har några dagar för mig själv hemma när sambon är iväg på kurs.

Så konstigt det känns. Jag är van vid att vara själv delar av dagen och ibland på kvällar men aldrig en dag utan att vi ses. Och då vet vi ju att den andra kommer hem och vi möts. Men inte igår.

Vi är ju inte alltid inpå varandra. Vi gör våra egna saker hemma och vi behöver inte sitta i samma rum, men det är känslan av att han är där.

Nu har jag sovit i sängen alldeles ensam och det var jättekonstigt. Det blev lite andra rutiner vid sänggåendet som ska jag sova med lampan tänd eller inte? (Bestämde att ha den släckt.)

Vaknar ju alltid flera gånger på natten och då känner jag efter honom som för att veta att han ligger där men nu var han inte där. Undrar hur han har sovit utan mig? Säkert jättegott med tanke på att han inte blev störd av en som inte ligger still på hela natten.

Och idag när jag kom hem från jobbet vet jag att idag kommer han inte en stund senare.

Jag är inte ensam, jag är själv hemma ett tag. Det känns härligt att kunna längta också. Längta tills han kommer imorgon. Längta efter att höra hur han haft det. Längta efter att känna honom i sängen igen.

Längtan

Jag har så mycket stöd hemma. Han hjälper mig med saker jag inte kan. Han hämtar dricka när jag inte kan resa mig. Han handlar matvaror när jag inte orkar lyfta. Han masserar när jag inte kan sitta still av all smärta. Han är omtänksam och han älskar mig och alla konstigheter som kommer med mig.

Han är mannen jag inte vill leva utan.

Välkommen hem imorgon älskling!

bleeding-hearts-250x250.jpg

 

Anneli

4 reaktioner på ”Konstig ensamhet och längtan

  1. Aww, så kärt! Tror säkert att han har längtat efter dig med! Som de säger på engelska: abstence makes the heart grow fonder! Vet ej om jag stavade det rätt? Hoppas ni får en trevlig återförening imorgon!

    Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.