Vila, återhämtning och full rulle

monday

Äntligen måndag tänker jag!

Efter en lång vecka med sex fulla arbetsdagar har jag äntligen en ledig dag. Det är denna dagen som varit mitt mål och som jag sett framför mig hela veckan.

Jag har kämpat mig igenom värk, stress och betat av arbetsuppgifter i ett rasande tempo.

Känns som att veckan gått fort. Har inte gjort annat än att jobba och sova tycker jag. Har ingen aning om vad som hänt i världen. Är för trött för att följa några nyheter.

All min energi har gått åt på jobbet och när jag väl kommit hem har jag inte orkat göra något. Det trivs jag inte riktigt med. Tycker om att kunna pyssla med något efter jobbet. Det är avslappning för mig. Men tyvärr måste jag ge upp det för värken. Jag fullständigt rasar ihop när jag inte jobbar och vill helst inte leva för att bara jobba. Det är inte ett alternativ jag vill tänka på.

Jag vill kunna vara social och hitta på saker. Kunna prata med vänner och familj utan att tappa koncentrationen och till slut sluddra fram orden. Jag vill sitta och titta på en film i lugn och ro istället för att hela tiden röra mig, flytta mig för att jag är obekväm.  Jag vill ha ork till att fika och shoppa!

envanligdag

Känns som att ännu mer av detta offras för att kunna jobba heltid och det känns inte rätt.

Idag är en ledig dag för vila och återhämtning. Imorgon är det jobb igen och en orörd vecka framför mig. Och vem vet…….kanske blir detta veckan då jag kan göra allt det jag vill göra.

Ha en bra vecka!

Anneli

 

 

4 reaktioner på ”Vila, återhämtning och full rulle

 1. Låter inte bra, men vet hur det är… idag ont där i morgon ont här… det flyttar på sig. Jag skyller på det kalla och fuktiga vädret, lite värme skulle inte skada.
  Ha en bra vecka!
  Birgitta

  Gillad av 1 person

 2. Hoppas du snart mår bättre efter lite vila! Ja, jobba heltid är jobbigt! Jag har jobbat 8 timmars dagar måndag till fredag i 14 år, och ändå saknar jag mina skift tider när jag jobbade inom vården! Det var skönt att sluta kl 14 för att träffa vänner och gå på gymmet, men nu för tiden blir det att bara köra hem och kollapsa på soffan innan sängen kallar!
  Hoppas du inte behöver jobba hela veckan så du får tid att roa dig lite!

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.