Ny vecka, Fars dag och familj

måndag

Måndag igen och en ny, orörd vecka framför mig.

Detta är min enda lediga dag denna vecka så idag har jag försökt vila ”i förväg” för den kommande veckan.

Var hos sjukgymnasten i morse för sista gången (denna gång) med min axel och sen blev det lite handling och pyssel hemma.

Har haft en härlig och rolig helg tillsammans med familjen för att fira Fars dag. Är alltid lika roligt att ha dom här. Att få bjuda hem dom på god mat, dryck och skratt.

Det får mig att tänka på hur tacksam jag är för min familj. Hur vi alla alltid ställer upp och stöttar varandra. Det är helt främmande för mig att inte kunna ha den gemenskapen och kärlek för varandra. Tänk att inte ha någon som bryr sig eller ingen som frågar hur det är?

Min familj är inte förskonad från tragedier och vi har varit med om en hel del. Men vi har alltid funnits för varandra, stöttat och gråtit tillsammans. Och kommit ut starkare på andra sidan. Det är det starka bandet som aldrig bryts. Som alltid finns där oavsett var vi är eller var vi befinner oss.

Har haft sån tur och är verkligen lyckligt lottad med även en bonusfamilj där jag är välkommen och där som finns mycket kärlek och omtanke. Jag är omgiven av underbara, omtänksamma, roliga och knasiga människor. Jag kan inte bli mer tacksam och ödmjuk.

Skulle inte vilja byta er för något i världen! Kärlek till er alla. 4f9ca4827f98cf6a8f5e948b0ddd3543-300x300

Önskar er en bra vecka och börja läs en bok!

imagesXBIHFECE

Anneli

6 reaktioner på ”Ny vecka, Fars dag och familj

  1. Ja, familj är verkligen viktig! De senaste 3 åren har min familj splittrats upp men ändå finns vi där för varandra! Har bott i England i nära 16 år och jag älskar att komma hem till Sverige för att träffa min familj så ofta jag kan, de är alla viktiga för mig trots avståndet mellan oss! Låter som ni hade en trevlig fars dags helg! Ha en bra vecka och jobba lugnt!

    Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.