Måndag, och saknad

Så var det måndag igen. Har jobbat helgen men tycker ändå det har gått fort. Nu har jag en orörd vecka framför mig. Härligt!

helg_588e04e02a6b224bbea7db36 

Körde till Malmö för att sätta på vinterdäcken så nu är bilen rustad för vintern, men tror inte jag är det riktigt än.

Blev också ett besök till minneslunden för att tända ett ljus. Så fint där var med mycket blommor och alla tända ljus. Har aldrig sett så mycket blommor på en gång, det var verkligen vackert.

Att så många tar sig dit för att minnas sina älskade och saknade.

Om några veckor är det ett år sedan min mormor gick bort. Ett år av sorg, längtan och saknad.  Ett år med många händelser utan henne.  Jag kan inte låta bli att tänka på att nu blir det ett år till utan henne med händelser och upplevelser som vi missar med henne.

Ett år. Så fort det går men ändå så sakta.

Anneli

6 reaktioner på ”Måndag, och saknad

  1. Tycker att det känns fint att minnas och hedra de som gått före oss. En del har lämnat alldeles för fort, andra har trots att fått leva ett gott liv. Alla saknas här hos oss.

    Gillad av 1 person

  2. Vad fint skrivet! Ja, tända ljus på gravarna är en fin och värdig tradition att hålla minnet av nära och kära vid liv! Jag vet hur mycket du älskade din mormor och hur jobbigt det senaste året har varit för dig, du finns i mina tankar och jag hoppas ett års dagen firas med skratt och glada minnen!
    Kram

    Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.