Biblioteksbesök och lästips

Fick ett meddelande från biblioteket att två av mina reserverade böcker hade kommit.

Blir som ett barn på julafton och åker dit med en gång! (Så att ingen hinner före mig ha ha).

Dessa böcker fick jag som lästips i tidningen Söndag.  Varje vecka får jag ett eller flera tips från deras läsreportage. Skriver upp dom och sen antingen önskar jag mig  eller lånar dom på biblioteket.

Böckerna är:

20171106_152419

Clare Mackintosh  Jag ser dig.  En psykologisk thriller ( min favorit genre) som handlar om Zoe Walker som av en slump upptäcker ett foto på sig själv bland annonserna i en Londontidning. Utan någon förklaring finns kort därpå samma annons med en annan kvinnas foto i tidningen.

Zoe bestämmer sig för att ta reda på sanningen bakom bilderna. Det hela går från att vara ett märkligt mysterium till att bli väldigt obehagligt………..

En bok skriven av samma författare som skrev Jag lät dig gå. Den boken är en sidvändare som jag inte kunde lägga ifrån mig förrän sista sidan var läst.

Gail Honeyman Eleanor Oliphant mår alldeles utmärkt. 

Huvudkaraktären i den berättelsen heter Eleanor och hon lever ett inrutat och välplanerad liv tills hon möter IT-killen Raymond.

Då inser Eleanor att hon varit bra på att överleva men inte haft en aning om hur man lever.

Detta är författarens debutroman.

Jag läser böckerna i den ordningen, spänning först och sedan romantik.

Ser fram emot en avslappnad läskväll.

Skärmklipp

Önskar er en bra vecka!

Anneli

4 reaktioner på ”Biblioteksbesök och lästips

  1. Vad spännande, berätta vad du tyckte om dem sen! Låter som böcker jag skulle gilla också 🙂

    Gilla

  2. Att få händerna på en efterlängtad bok är verkligen julafton, tack för tips! Blev väldigt sugen på Clare Mackintosh böcker nu.

    Gillad av 1 person

  3. Psykologiska thrillers är favoriter hos mig också. Jag läste Jag lät dig gå och vill läsa Jag ser dig. Jag skall nog passa på att skriva upp den på min lista, så att jag inte glömmer. Den andra boken har jag läst om. Skall hålla utkik efter ditt omdöme när du hunnit läsa. Ha en fin dag!

    Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.