Jobb, heminredning och bak

Efter en härlig helg är det tid för jobb igen. Känns bra att vara tillbaka men känns att jag varit borta ett tag.

Arbetsuppgifter var det inte brist på. Precis när man tror man är klar med dagens uppgifter, så ligger där en hög papper till att ta itu med. Innan jag började med administrativt arbete har jag aldrig förstått hur viktigt det är att gå med ett papper från ett ställe till ett annat. Passar på att prata med folk jag möter på vägen för att, förhoppningsvis, se viktig ut.

Idag hann vi med att lyssna på dansbandsmusik och lösa (barn) korsord. Det är inte för de boendes del som det behövs barnkorsord, det är för min! Det är ungefär vad jag klarar av i korsordsväg. Vi hade en trevlig stund med sång,  musik och lite tankeverksamhet.

I lördags var vi inne i stan och köpte nya mattor och en lampa till utrummet. Blev riktigt fint, och vi är nöjda med hur det blev. Ibland krävs det bara lite för att förändra hela rummet. (Och, ja, sambon var med och beslutade om den lila färgen på mattan).

 

Hann även med lite bak hemma i helgen. Det blev blåbärsmuffins och chokladbollar.

20171030_155454 (1)

Nu behöver jag vila en stund i soffan med min bok.

Hoppas ni har en bra vecka och ni läser väl en bok?

Anneli

tarta

 

2 reaktioner på ”Jobb, heminredning och bak

  1. Hoppas det går bra att vara tillbaka på jobb! Idag hade vi halloween fest med barnen på jobb! Var utklädd till häxa! Många pumpor att måla och skära ut ansikten med och dans till Thriller och Monster Mash! Har aldrig firat halloween så mycket förrut! Hur är det i Sverige, har ni haft häxor vid dörren än? Låter som ni hade en mysig och god helg!! Gillade lila mattan!
    Ta det lugnt och njut av en god bok!

    Gillad av 1 person

    1. Låter som ni haft en trevlig Halloween! Här firas det inte mycket. Ingen som egentligen vet vad som firas. Mest affärerna som säljer saker. Inga barn som ringer på dörren här på landet!

      Gilla

Kommentarer inaktiverade.