Söndag….

Så var det söndag igen. Dagen jag tar till att ta det lugnt hemma.

201541821592982001106347_sbig.jpg

Härlig känsla när det är söndag. Den dagen är lite mer avslappnad än andra. Vi har oftast inga planer på söndagar, utan väljer att vara hemma och rå om varandra.

Skönt att bara kunna pyssla och fixa saker som lagts på hög under veckan. Sitta och läsa i en hörna och laga god middag och ladda för den kommande veckan.

Vad gör ni på söndagar?

Imorgon blir det förhoppningsvis ett sista besök till fysioterapeuten innan jag börjar jobba på tisdag. Ska bli skönt att komma ut och jobba och träffa människor igen. Känt mig lite antisocial denna veckan. Samtidigt som jag var hemma passade jag på att skriva en hel del och känner att det går sakta framåt. Tar det stegvis och skriver när jag kan. Det känns positivt, så det var inte bara negativt att vara hemma.

I eftermiddag börjar jag på andra delen i Martin Melins deckarserie,  Brott kan ej styrkas.

20171029_104725.jpg

Den första delen,Status 12, var en bra, lättläst bok. Den känns lite mer ”verklig ” eftersom man vet att Martin är polis och säkert sett och upplevt det han skriver om. Rekommenderas!

skc3a4rmklipp-e1509270139170.jpg

Vad läser ni för bok?

Trevlig söndag!

Anneli

 

En reaktion på ”Söndag….

  1. Låter som en mysig söndag! Förra söndagen gick jag omkring hemma i morgonrock hela dagen! Männen i huset var iväg hela dagen så jag fick ro att pyssla om mig själv! Denna söndagen har jag spenderat mestadels i bilen! Jag och min partner åkte ner till London för att se på amerikansk fotboll på twickenham stadium! Mitt i London nära Heathrow flygplats, så mycket resande! Men det var i alla fall Minnesota vikings som spelade, så kände mig stolt som skandinav att se alla vikingahjälmarna på plats!
    Hoppas din vecka går bra tillbaka på jobb!

    Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.