Återhämtning och afternoon tea

Börjar känna att jag återhämtar mig så sakta. Har varit hemma och vilat och hunnit skriva mycket.

Nästa vecka räknar jag med att vara tillbaka till arbetet. Det blir heltid i tre veckor för att se om jag klarar det. Är positivt inställd och förväntar mig att det går bra.

Igår tog min svärmor med mig ut på en jättetrevlig utflykt. Hon är alltid bra på att hitta nya ställen att fika eller äta på. Vi körde till ett ställe utanför Laholm som heter Månstorps Gård. Där serverades afternoon tea med alla tillbehör man kan tänka sig. Det dukades fram hembakta scones med marmelader, snittar och småkakor.  Det fanns hur många te sorter som helst att välja mellan. Underbar och omtänksam personal och allt var gjort på plats, var fräscht och smakade himmelskt. Alltid trevligt att komma ut och särskilt till ställen där man blir så väl omhändertagen och det märks att personalen gillar det dom gör.

Tack för en trevlig utflykt!

Vilket är ert favoritställe?

I eftermiddag blir det läsande i soffan och slötittande på såpor. lsa_bo1_81385751.jpg

Hoppas ni läser något bra.

Ha en trevlig eftermiddag/kväll!

Anneli

 

 

 

 

4 reaktioner på ”Återhämtning och afternoon tea

  1. Låter som en härlig utflykt! Vad engelskt med afternoon tea! Alltid gott! Försöker tänka på utflyktställen! Laxbutiken med glassbaren nära Halmstad var jätte trevlig! Jag gillar Vellinge blomman med Farmor Idas café, alltid spännande att se vilka utställningar de hittar på där! Misstänker att halloween firandet är i full swing och har julbutiken startat där än?
    Hoppas du klarar fulltid de närmsta veckorna!

    Gillad av 1 person

  2. Åh vad mysigt!
    Mitt favvoställe är hemma framför brasan, inte så festligt kanske 😉 Trevlig helg!

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.