Frustration och 2000 tecken

Så var det tid för en ny sjukskrivning. Denna gång med en muskelbristning i axeln.

Periodvis blir jag helt sjukskriven pga. smärtan och värken jag har. Mina muskler är så svaga och ömma att ibland räcker det tydligen med en uppsträckning av armen för att muskeln ska brista.  Nu väntar rehabilitering och återhämtning.

Likadant varje gång, oändlig smärta, frustration och ångest som sköljer över mig.

3142652-mentally-and-physically-exhausted

Som alltid ser jag ljuset i tunneln och kämpar för att komma dit.

Istället då för att jobba har jag hunnit med mycket skrivande hemma och skickat iväg en del.

Bestämde mig för att skriva en insändare till tidningen. Just denna tidning har maxgräns 2000 tecken för en insändare. Inga problem! Men hur skriver man ”bara” 2000 tecken när man har mycket att säga? Jag är alltid väldigt noga med att lägga till komma och citationstecken osv när jag skriver. Vill att det ska vara korrekt och ordentligt.

Men det flög ju snart all världens väg. När jag skrivit allt jag ville säga inklusive blanksteg kom jag upp i 2900 tecken. Hm.  Nu var ju problemet hur jag skulle minska texten. Så där fick ordentligheten ge vika för mina åsikter. Blev nöjd när jag var färdig och skickade in.

-Alla+är+nybörjare+i+början

Ikväll ska jag läsa vad någon annan har skrivit. Började på Martin Melins bok Status 12 igår och den verkar välskriven och språket är genomtänkt.

Boken jag läste innan dess, Ett andra liv av SJ Watson, var inte alls min stil och inte alls så bra som jag trott. Tyvärr slutade jag läsa den bara efter några kapitel men såg ingen mening med att fortsätta. Det är säkert en bok som passar någon annan.

Vad läser ni för bok?

Trevlig läskväll!

Anneli

tarta

7 reaktioner på ”Frustration och 2000 tecken

 1. Trist med ohälsa och värk. Hoppas att det finns lindring och en lösning.
  För mig är det tyvärr tiden vid datorn som gör muskler i armar, axlar, rygg och bröst svaga.
  Att skriva kort är en konst. Jag lägger massor av tid att redigera ner alla typer av texter jag skriver: noveller, skoluppgifter, romaner, debattartiklar. Samtidigt vet jag att få vill läsa långt. Så det lönar sig att korta ner.

  Gillad av 1 person

  1. Tack för tipset! Ska försöka redigera ner mina skrivna texter och öva på korta texter. Tror att vi alla,tyvärr, får ont av det vi gör. Arbetsställningar och fysisk belastning kommer så småningom till sin rätt.
   Trevlig kväll!
   Anneli

   Gillad av 1 person

 2. Jag hoppas smärta och muskelbristning snabbt lägger sig så du kan jobba snart igen! Vad spännande att du skickar in texter och noveller, hoppas du blir publicerad en vacker dag!
  Sköt om dig och vila axeln!

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.