En helg med 70-års kalas, gemenskap och god mat

untitled

Hade en underbart rolig och trevlig helg där vi firade att vår pappa fyllde 70 år!

Äntligen, efter flera månaders planerande och organiserande var det dags att bege oss till Malmö för att överraska vår pappa.

Vi körde ner i  fredags för att starta överraskningen som var att han och killarna i familjen skulle gå på ölguidning tillsammans och det verkar ha blivit en succé. Alla var nöjda och uppspelta.

Medan dom var iväg passade tjejerna på att baka tårtan. Önskemål från min sjuåriga brorsdotter var att tårtan skulle vara blå med lakritsbåtar på (eftersom det är farfars favorit). Resized_20171021_134127

Och jodå det blev blå tårta med nutella och jordgubbssylt. Lakritsbåtar på toppen runt ljuset. Helt unik!

För att inte köra fram och tillbaka hade vi bokat rum på Malmö Arena Hotell. Jättefint hotell. Rent och fräscht.

Det bästa med att bo på hotell, tycker jag, är frukosten. Jag är verkligen ingen frukost människa men när vi bor på hotell passar jag på!

Det är ju så fint upplagt med allt man kan begära. Fanns inget jag saknade.

När väl frukosten var avklarad var det dags att bege sig mot föräldrarnas för kaffekalas med tårta, champagne och presentöppnande.

Vår present var middag på bryggeriet där ölguidningen varit kvällen innan.mbc_logo

Så på kvällen begav vi oss dit hela familjen. Vi åt gott och hade roligt tillsammans. Maten var över förväntan god. Jättebra service. Hela kvällen blev verkligen lyckad.20171021_172124

Det var jättekul att kunna planera något som vi alla kunde göra tillsammans men även för vår pappa som förtjänar den allra bästa dagen!

Tack till alla som hjälpte till, stöttade, bokade och handlade! Det blev så lyckat, det får vi göra om (men vi väntar nog lite va).

Och till nyblivna 70 åringen (som nu även läser bloggar ha ha)

DU ÄR EN KLASSIKER!

Kramar från familjen

Anneli

 

4 reaktioner på ”En helg med 70-års kalas, gemenskap och god mat

  1. Mums, ser läckert ut med all god mat! Kul att er helg blev lyckad! Din pappa är lyckligt lottad att han fick dig som extra dotter! Hoppas hela familjen hade en underbar tid, det förtjänade ni efter alla tragiska event ni gått igenom över åren! Stora grattis kramar till Kent!

    Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.