Värk, jobb och bokavslut

Vaknade imorse full av smärta och stelhet efter en helg med jobb. 1385136_10200714278241105_2000649609_n-kopiera

 Har jobbat  och kände att det blev  mycket att hålla reda på och ordna upp. Samtidigt tyckte jag det var väldigt roligt, så en dag med extra värk får väl bli kompromissen då. Har en ledig dag till att vila och bara göra roliga saker. Helgen bestod till mestadels av arbete och sömn. Gav allt jag hade på jobbet och kommer sen hem och allt jag orkar är att sova och är inte sällskaplig ett dugg.

Det känns så tråkigt att behöva ge upp något för att orka med något annat.

images

Trots att jag var så trött så har jag i veckan avslutat två böcker.

Jenny Rogneby’s Leona- Utan mänskligt värde.  Serien om utredaren Leona är verkligen en annorlunda och välskriven deckare. Jenny tänjer på gränserna med vad som är rätt och fel. Leona håller sig inte alltid på rätt sida om lagen……Jag ser fram emot och hoppas att det är fler böcker på gång. Rekommenderas!

20171002_164143

Stefan Ekberg- Stå på dig, annars gör någon annan det. Informativ och ger ett uppvaknande till ditt eget och andras beteende och värderingar och hur du handskas med det. Här får du råd och tips på att stå på dig, visa integritet och bygga en ryggrad. Läsvärd. Stefan Ekberg har skrivit sex andra böcker som jag nu ska reservera på biblioteket.

20171015_203328

Ikväll blir det bio, Snömannen. Det ska bli intressant att se en filmatisering av en av Jo Nesbo’s böcker. Har läst alla hans böcker och gillar dom skarpt.

Hinner nog också börja på en ny bok ikväll. Ny karaktärer att lära känna och nya miljöer att upptäcka. Spännande!

Vad börjar ni på för bok?

Ha en trevlig vecka och läs en bok!

Anneli

4 reaktioner på ”Värk, jobb och bokavslut

 1. Hoppas värken snart lägger sig! Hoppas filmen är bra, kommer ihåg att boken skrämde livet av mig! Sov med lampan tänd!! Jag läser romantik för tillfället, Nicholas Sparks! Hans böcker och filmerna baserade på hans böcker är alltid fina, romantiska och tårdrypande!
  Ha en trevlig kväll!

  Gillad av 1 person

 2. Rognebys Leona-böcker har fått väldigt bra omdömen som annorlunda och spännande, både här och utomlands, står definitivt på måste-läsa-listan.
  Läser vidare på Majgull Axelssons Ditt liv och mitt + Elin Säfströms En väktares bekännelser.
  Hoppas du får må bättre snart!

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.