Solsken, promenad och ett besök på biblioteket

ae9521b4ee6824f8ba582b84335dd232--happy-quotes-googleVilken härlig solig höstdag!

Har känt mig lite dålig och nere dom senaste dagarna utan att egentligen veta vad som är felet.

Vaknade imorse och kände mig bättre och piggare. Solen hjälper nog till.

Gick ut en lång runda i byn och träffade och hälsade på folk. Det är så mysigt och trevligt att bo i ett litet samhälle där folk fortfarande hälsar på varandra utan att titta snett.

Efter det var det dags för ett besök på biblioteket. Hade reserverat en bok som nu kommit. Blev fyra lånade böcker denna gång. Alla av nya författare.

Stefan Ekberg- Stå på dig, annars gör någon annan det. Fick detta tips från en tidning. Tycker den verkar intressant. Handlar om hur vi i vardagslivet möter situationer där vi får kompromissa med våra värderingar. Denna ligger först på min läslista.

SJ Watson- Ett andra liv. Lästips på biblioteket. Det är en psykologisk thriller (blir till att läsa den när det är ljust ute!). Handlar om en kvinna med amnesi, minnesförlust, och som varje morgon hon vaknar har glömt de senaste tjugo åren. Denna läser jag som andra bok.

Martin Melin- Status 12 och Brott kan ej styrkas. Detta är en kriminalserie där polisen Thomas Hallberg står i centrum. Dessa böcker har gått mig förbi tills nu. Minns att jag läst något tips om dom men aldrig läst dom. Men nu är det dags. Blir trea och fyra i bokordningen. 20171010_135600

Biblioteket jag besöker är väldigt mycket mer än att ”bara” låna böcker. Dom anordnar boktipsträffar, musik kvällar, bokcirklar och mycket mer. Tycker det är trevligt att det anornas något för alla. Det gör också att olika åldergrupper möts i ett gemensamt intresse. Har varit på några boktips träffar och tycker det är givande och samtidigt får höra vad andra läser och varför. 20171010_142806

Nästa boktips träff är nästa vecka. Skulle passa på att anmäla mig idag, men hamnade på reservlistan. Så många som anmält intresse så får bara plats om någon avbokar. Riktigt roligt att så många sluter upp, men mindre roligt för mig. Bättre tur nästa gång.

Önskar er en trevlig läskväll!

Anneli

5 reaktioner på ”Solsken, promenad och ett besök på biblioteket

  1. Ja, vad mysigt med en tripp till biblioteket! Tror sist jag var på ett bibliotek var förra sommaren med barnen jag tar hand om! Tyvärr är det kris för många bibliotek här i England och de skär ner på tider och evenemang som vi alla har tagit för givet under åren! Hoppas dina böcker är bra! Har du sett att the snowman kommer ut som film snart? Kommer ihåg att det var en skrämmande med bra bok, vet ej om jag vågar se filmen utan att få mardrömmar!

    Gillad av 1 person

      1. Verkligen! Måste kolla in den. Detsamma, hoppas du får sol, här regnar det mest den här hösten.

        Gilla

Kommentarer inaktiverade.