Födelsedagspresent, kärlek och David Batra

IMG_4675Då kom äntligen kvällen jag länge väntat på.

Jag fick i födelsepresent i augusti av min kärlek biljetter till David Batras show ”Elefanten i rummet” och igår var det äntligen dags!

Vi såg honom även i våras när han kom till Laholm, så vi visste att det skulle bli roligt. Förväntningarna var höga. Och vi blev inte besvikna! Det var en alldeles underbart rolig show och vi gick därifrån med träningsvärk i magen! Så värt att se.

Innan showen blev jag bjuden på middag (med dessert!). Det blev plankstek och sedan chokladbrownie med hallongrädde och hallonsorbet. Det var mums!

 

 

Jag blir ständigt bortskämd av min älskling. Han gör allt för mig för att göra mig lycklig. Vi har alltid väldigt roligt tillsammans och skrattar mycket.

Att ha hittat mannen som får hjärtat att slå extra slag och ger mig fjärilar i magen varje gång jag ser honom är fantastiskt. Han är mitt allt, det bästa jag vet. Han gör att allt blir mycket lättare. Det är han som gör mig till en bättre och lyckligare människa.  Och han gav mig den perfekta presenten, kärlek, god mat och David Batra!

Då är livet så nära perfekt man kan komma.

tumblr_m5kgyqk0h71qczic8o1_500

 

 

Ha en trevlig söndag! För min del fortsätter helgen med kalas i eftermiddag.

Anneli

En reaktion på ”Födelsedagspresent, kärlek och David Batra

Kommentarer inaktiverade.