Ledig dag, körning i ösregn och bak

Dagen började med att jag skulle köra till min nya arbetsplats för att helt enkelt se så jag kan hitta dit imorgon.  (Ska göra samma arbete som innan, men blir nu på ytterligare ett ställe.)  

Det ösregnade och blåste hela vägen dit. Svårt att se och ännu svårare att samtidigt hålla koll på var jag var. När jag väl kom in på parkeringen hittade jag ingen skylt eller hänvisning till vart jag skulle. Så ut ur bilen, upp med huvan på regnkappan och iväg på upptäcksfärd. Gick bara fel en gång (heja mig!) innan jag hittade hänvisning dit.

Jättetrevlig personal och stället verkar bra och positivt. Blir nog mycket att göra men gäller att vara organiserad och framåt så går det.

Sen till affären för att handla lite bakgrejor. Idag har jag bakat havrekakor med blåbärssylt och nutella kuddar. Mums! Luktar så gott här hemma nu.

Ikväll börjar jag på en ny bok. Efter några romaner blir det nu deckare. ”Leona,  Utan mänskligt värde”. Det är den tredje delen av Jenny Rogneby’s serie om utredaren Leona Lindberg. Den första boken heter ”Tärningen är kastad och den andra delen heter ”Alla medel är tillåtna”. Det är spänning på hög nivå och svårt att sluta läsa.

Blir även Kockarnas kamp på Tv4 kl. 2100. Heja Tareq!

Ha en bra vecka och börja läs en bok!

Anneli