Att våga ta steget

woman-927935_960_720Att våga ta steget till något nytt.

Det här med att pröva på något nytt tycker jag är spännande och inspirerande.

Jag har aldrig varit rädd för att pröva på nya jobb, men oftast har det varit samma sorts jobb eller så har jag snabbt återgått till det som är välkänt.

Nu är jag i en situation där jag, pga. värk, inte längre klarar att göra det jag gillar bäst och nästan är tvingad att hitta något annat som är lika givande men mindre ansträngade för kroppen.

Hur hittar man då vad man vill göra eller vad man passar till? Det är en utmaning som jag gärna tar och därmed måste jag nog helt släppa tanken på ett jobb inom vården.

Idag har jag, på arbetstid! ha ha, hittat flera olika sätt att fortsätta med mitt skrivande och försökt ta detta vidare.

Igår träffade jag en rådgivare som gav mig lite tips på personer/websidor jag kunde höra av mig till. Sagt och gjort. Hur många av dessa fick jag tag på? Ingen. Hur många mail fick jag besvarat? Inga. Håller tummarna på att dom bara är långsamma att svara och inte lika snabba som jag vill att dom ska vara.

(Om arbetsgivaren får reda på vad jag gör på arbetstid så får jag nog leta efter annat jobb fortare än jag trott!)

Fortsätter att se målet framför mig och ser fram emot att kunna ta ytterligare ett steg framåt. Tills dess får jag nog jobba på lite till idag.

Glöm inte att börja läs en bok ikväll!

Anneli

En reaktion på ”Att våga ta steget

Kommentarer inaktiverade.