Saknad

Idag är det din födelsedag  mormor. Min älskade, lilla kära mormor.

Du har varit borta i tio månader. Saknaden är fortfarande enorm.

Längtar så efter dig. Att få höra din röst, bara en gång till. Att få känna din hand mot min kind, bara en gång till.

Tänker på dig varje dag, i allt jag gör. Det kan vara ett musikstycke på radion eller när jag ser att Glamour visas på Tv:n . Eller när nåt händer som jag tänker ”jag måste ringa till mormor för att berätta detta”. Men då kommer jag på mig med att det inte går.

Jag vet att du finns med mig. Känner att du finns här när jag luktar din parfym eller när jag känner nån tittar på mig fast jag vet att det är bara jag hemma. Vill tro att du även smakar på alla mina hemma bakade kakor!

Ditt väldigt omtyckta, om inte älskade, MFF gör mycket bra ifrån sig även denna säsong och dom ligger etta i tabellen, där dom hör hemma. Nu har du den allra bästa platsen för att titta på målen och alla fansen som vallfärdar till stadion.

Jag minns dig oftast med glädje men ibland också med tårar. Så många minnen, så roligt vi hade tillsammans. Tack för allt.

Jag är så välsignad och tacksam för att ha haft min mormor i 42 år. Inte alla förunnat.

Så grattis på födelsedagen älskade mormor! Jag äter en kaka för dig idag.

Puss och kram

Anneli

 

2 reaktioner på ”Saknad

  1. Snyft! Vad fint skrivet om din kära mormor! Dina vackra ord om henne får mig att minnas och sakna mina mor och far föräldrar! Jag vet att din mormor är stolt över dig, du har ju även blivit bloggare och IT expert!

    Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.